A karma törvényről röviden

Szerző: | jan 18, 2024

A karma törvénye az egyik legalapvetőbb ENERGIA-törvény a világ mindenségének működésében. A FIZIKA is leírta már, így az ENERGIAMEGMARADÁS törvényeként ismerhetted meg.

Nézzük először erről az oldalról, ebből az irányból ezt a törvényt.

Az energiamaradás törvénye leírja, hogy mindent ENERGIA hoz létre és tart fenn, az energia pedig NEM VÉSZ el, csak ÁTALAKUL. Méghozzá ez azért van így, mert a világmindenség végtelenségéhez se hozzáadni, se abból elvenni nem lehet. Az univerzum energiája ÁLLANDÓ, de örökös változásban, ÁTALAKULÁSBAN van.

Tulajdonképpen szinte önmagukba visszatérő ciklusok, körök, ÁRAMLÁSOK, folyamatok követik egymást.

A karma törvénye pedig úgy szól – ha valóban érteni szeretnéd, hogy – egy FORRÁSBÓL származó energiahullám egy hurokban visszafordulva mindig visszatér a forráshoz. Vagyis minden, BELŐLED származó energiahullám (GONDOLAT), ami belőled elindul, vissza is fog térni hozzád, mert nem veszhet el. Vagy változatlanul tér vissza hozzád, mint egy önigazolás, vagy „kicsapódik, átalakul”, és létrehoz, teremt egy eseményt a világodban.

A KARMA tehát nem jó és rossz cselekedet, még csak nem is feladat, de semmiképp nem csupán annyi, amit a néphiedelem tart róla mi szerint: „ahogyan másokkal bánsz, azt kapod vissza”. A karma maga a VONZÁS törvénye (az ezotériában), és úgy igaz, hogy bizony nem csak a tetteid, hanem minden ENERGIAHULLÁMOD visszatér hozzád, így minden GONDOLATOD hulláma is.

Beleértve a MAGADRÓL alkotott GONDOLATAID teremtéseit is. Minden gondolatod, mint egy energiahullám indul el belőled a térben, és megmozgatja a szálakat.